Westfriesland

Scapino Hoorn omgebouwd naar nieuwe huisstijl

HOORN – Een boom middenin een winkel. Het is onderdeel van de nieuwe en frisse uitstraling van Scapino. Zichtbaar aan het nieuwe logo boven de ingang. Binnenkort ook bij de vestiging in Hoorn aan de Nieuwe Noord.

De vestiging van Scapino Hoorn is sinds zondag 10 juni 2018 gesloten voor de verbouwing. Er wordt op dit moment hard gewerkt om de winkel gereed te maken voor de opening. Deze zal plaatsvinden op woensdag 11 juli 09.30 uur.

Nieuw huisstijl

Op de voorgevel prijkt het nieuwe logo van de winkelketen in rode letters. “We hebben afscheid genomen van het geel in de oude huisstijl”, zegt rayonmanager Trienke Vrieswijk. “De kleur rood hebben we gehouden. Dat is de kleur van energie, kracht, passie en liefde. Het ‘groter dan’-teken staat voor ‘meer Scapino’. Denk aan meer gemak, meer keuze, meer service en nog veel meer!”

De winkel is verbouwd naar het nieuwe landelijke concept. Vrieswijk: “De klant kan bij ons terecht voor schoenen, mode en sport voor het hele gezin”. Er is duidelijk gekozen voor een breder assortiment en er wordt meer ingehaakt op mode en trends.

Meer nieuwe winkels

Scapino Hoorn is inmiddels het 11de filiaal wat met het nieuwe logo van Scapino wordt geopend. Scapino is bezig met de doorvoering van haar nieuwe concept en huisstijl. De komende tijd zullen steeds meer filialen openen met de nieuwe uitstraling.

Historie

Scapino is een familiebedrijf opgericht door de familie Ziengs. Berend Ziengs (1920 – 2003), schoenmaker van beroep, begon in 1946 als winkelier en bouwde dit uit tot de succesvolle winkelformule Ziengs Schoenen. Daarnaast richtte Berend Ziengs een nieuwe winkelformule op genaamd Scapino, met als uitgangspunt: goede kinderschoenen, in grotere volumes, zodat ze voor iedereen betaalbaar werden. Henk Ziengs, eigenaar van Scapino, zet de oorspronkelijke missie van zijn vader en Scapino voort: goede schoenen voor iedereen betaalbaar maken.

Scapino Hoorn omgebouwd naar nieuwe huisstijlPopulair deze week

To Top
*/ ?>