Westfriesland

Starter van de Week: Diëtistenpraktijk Wendy Reijnders

HOORN – Starter van de week is sinds oktober 2018 wederom in een nieuw jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een ding blijft gelijk; een starter stelt zich voor aan collega ondernemers. Ook interesse mail naar redactie@westfrieslandinbedrijf.nl.

Starter van de week: Wendy Reijnders

Wanneer ben je gestart? Per 9 april 2018 is Diëtistenpraktijk Eva Jonker overgenomen door Diëtistenpraktijk Wendy Reijnders. Wendy: “Ik ben heel blij met de overname en kijk met veel plezier ernaar uit mijn passie voor voeding in de praktijk met u te kunnen delen. Ik zal uw behandeling met minstens zo veel enthousiasme als Eva voortzetten!” Al 5 jaar run ik met veel succes mijn eigen praktijk in Katwoude en nu kwam deze kans op mijn pad om me ook in Hoorn te vestigen.

Wie zijn de ondernemers? Diëtistenpraktijk Wendy Reijnders is een eenmanszaak en wordt dus gerund door één diëtist.

Wat doe je precies, en wat voor producten verkoop je? Met veel enthousiasme zal ik je helpen bij alle grote en kleine voeding gerelateerde vragen. Met gerichte aanpassingen in de voeding en persoonlijke adviezen kunt u uw doelen realiseren. Ingangsklachten als onder- en overgewicht, hart- en vaatziekten, voedselovergevoeligheid en diverse andere klachten worden in de praktijk behandeld. Ook patiënten die in het bariatrische behandeltraject zitten, kunnen bij mij terecht.

Tevens ben ik gespecialiseerd FODMAP-diëtiste. Het FODMAP-beperkte dieet is ontwikkeld voor cliënten met het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). PDS geeft klachten als een opgeblazen gevoel, buikpijn en een verstoorde stoelgang met diarree en/of obstipatie. Het doel van het FODMAP dieet is controle over de klachten te krijgen. Hierdoor kan de kwaliteit van leven verbeteren.

Wat maakt jouw product of dienst anders dan aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Persoonlijke aandacht voor de cliënt staat voorop in de praktijk. Er samen met de cliënt voor zorgen dat eten niet langer een probleem is, maar iets waar je van mag genieten. Voor dat persoonlijke advies op maat op basis van wetenschappelijke inzichten bij u bij diëtistenpraktijk Wendy Reijnders aan het juiste adres.

Wat zijn je groei-ambities en hoe ga je dit bereiken? Aankomend jaar zal ik mezelf specialiseren als kinderdiëtiste. Kinderen met zowel een te laag als een te hoog gewicht, maar ook kinderen die moeilijk eten, help ik graag! Je kunt alvast een kijkje nemen op mijn website: www.dietistenpraktijkwendyreijnders.nl

Ook Starter?

Ook als Starter van de Week op deze website? Ben je tot 3 jaar actief als ondernemer en actief in Westfriesland dan kan ook jij jouw antwoorden op onze zes vragen beantwoorden. Mail naar redactie@westfrieslandinbedrijf.nl voor aanvullende informatie.

artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>