Starter van de Week

Starter van de Week: Suzanne Strating – Pijnlike Coaching en Training

HOORN – Starter van de week is sinds maart 2016 in een nieuw jasje bij Westfriesland in bedrijf. Een kort vraaggesprek en in het gelijknamige radioprogramma op Weeff is de starter te gast voor een uitgebreid gesprek.

Wanneer ben je gestart?  1 april 2017

Wie zijn de ondernemers? Ik ben alleen, Suzanne Strating.

Wat doe je precies wat voor product verkoop je? Ik heb mijn eigen coachings- & trainingspraktijk. Hier begeleid ik mensen (1-op-1 en in groepen) met stress-, pijn- en burn-outklachten. Daarnaast ben ik Mindful Run & Walk instructeur. Dit houdt in dat ik 5-weekse hardloop- en wandelcurssen geef, waarbij bewegen wordt gecombineerd met ademhalingstechnieken en bewustwording. Ook hierbij worden veel handvatten aangereikt om in het dagelijks leven beter met stress om te leren gaan en goed naar de signalen van je lichaam te luisteren.

De gemene deler in al mijn activiteiten: buiten – beweging – ademhaling – bewustwording

Wat maakt jou product of dienst anders dan de andere aanbieders en waarom kiezen ze voor jou? Vooral dat ik ervaringsdeskundige ben en goed begrijp hoe andere mensen zich voelen. Ik ben zelf jarenlang stelselmatig over mijn grenzen heen gegaan en heb in die jaren echt van alles geprobeerd. Dat de sleutel tot succes zo simpel kan zijn, namelijk efficiënte ademhalingstechnieken, bewegen, vertragen en bewustwording van je eigen gedrag en handelen, had ik graag jaren eerder willen weten. Dit had mij een hoop ellende kunnen besparen!

Wat zijn je groei ambities en hoe ga je dit bereiken? En waar sta je over 1 jaar en over 5 jaar? Mijn ambitie om mensen goed voor zichzelf te laten zorgen. Luisteren naar je lichaam, niet over je grenzen heen gaan en zorgen voor voldoende balans d.m.v. beweging, ontspanning en rust. De boog kan niet altijd gespannen staan. Ik vind het jammer dat er in de gezondheidszorg nog altijd snel naar medicatie en soms zelfs operaties wordt uitgeweken, terwijl we zelf veel meer invloed hebben op onze klachten dan we soms denken. 

Binnen nu en een paar jaar hoop ik goed te kunnen leven van mijn eigen onderneming, waarbij mijn eigen balans, gezondheid en gezin altijd het belangrijkst zullen blijven. Ik kan er alleen voor andere mensen zijn als ik goed voor mezelf zorg! Ik hoop wat meer structurele opdrachten in het bedrijfsleven te mogen uitvoeren, waarbij het mijn missie is om de mindset in het bedrijfsleven te kunnen keren, en stress- en burn-out niet aan de achterkant te lijmen, maar preventief aan te pakken om uitval te voorkomen. 

Welke ondernemerstip of wijsheid heb je voor de andere ondernemers? Heb veel geduld! Mijn eigen valkuil is dat ik vaak te snel wil, en dat ik eigenlijk vind dat ik, nu ik nog amper een jaar bezig ben, al een volwaardig inkomen zou moeten verdienen. Echter, ik merk, dat het in beginsel vooral heel erg veel zaaien is en dat vraagt om een lange adem. Daarnaast is zichtbaar zijn op sociale media erg belangrijk. 

 

Starter van de Week: Suzanne Strating – Pijnlike Coaching en Training
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>