Westfriesland

Uitzendbureaus krijgen MVO-schildje

HOORN – De uitzendbureaus Impact en het Werkplein ontvingen tijdens de MVO Westfriesland netwerkbijeenkomst op 28 juni het MVO Proud Partner keurmerk. De beide uitzendbureaus hebben volgens Werksaam laten zien dat ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een kans bieden.

Henk-Jan Gillebaard, directeur van het Werkplein: “Wij vinden het belangrijk dat elk mens een kans heeft op de arbeidsmarkt. Voor ons is het MVO-schildje een erkenning voor ons gedachtengoed binnen onze organisatie. We zijn hier zeer trots op. Wij zijn blij met de samenwerking (met Werksaam red.) en willen deze graag in de toekomst doorzetten en verdiepen.”

Impact

Gerdien Gillebaard van Impact Personeel: “Impact Personeel is een uitzendorganisatie die maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft. Wij zijn een specialist in het leveren van personeel in zorg en welzijn. Door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen is het fijn om te zien dat we mensen aan betaald werk kunnen helpen, die anders deze kans niet hadden gehad. We zullen ons MVO-schildje met trots dragen.”

Uitzendbureaus krijgen MVO-schildje
To Top
*/ ?>