Radio

Uitzending 12 mei 2018: Westfriese Tafel, OVNH, Karsten Travelstore en Avontuur Thema Vormgevers

In aflevering 280 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Donderdag 17 mei wordt een bijeenkomst gepland waarbij de plannen van de Westfriese Tafel worden verteld en kennismaken met de unieke ondernemers en hun producten. Aanstichter van dit concept is Peter Commandeur. Hij praat ons bij.

Woensdag 16 mei staat de Ondernemingsverkiezing van Noord Holland, ofwel de OVNH,  op het programma. Straks een interview hierover met Renilt Suikerbuijk, regiodirecteur Randstad en voorzitter van de stuurgroep OVNH.

Op Hemelvaartsdag opende Karsten Travelstore haar deuren in de nieuwe vestiging aan de Oude Veiling in Zwaag. Binnen negen weken na de brand heeft het bedrijf en de productie van tenten weer hervat en een nieuwe winkel ingericht voor de klanten. Een interview met de beide kersverse directeuren van karsten tenten en Travelstore.

Rond 17.30 uur volgt het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag de column van Robert-Jan Knook, nieuwslezer en presentator.

Uitzending

Uitzending 12 mei 2018: Westfriese Tafel, OVNH, Karsten Travelstore en Avontuur Thema Vormgevers
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>