Radio

Uitzending 16 juni 2018: Seed Valley en Jeelink binnen Jumbo Monique

In aflevering 285 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Deze uitzending maken wij uitgebreid kennis met Seed Valley. Wat doet dit programmabureau en hoe belangrijk is deze regio? Een uitgebreid gesprek met Carolien Wagenaar over onderwijs, hij gaat voor zaad en de bedrijven binnen deze samenwerking.

Rond 17.30 uur tijd voor het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio. Met daarin aandacht voor de Opperdoezer Ronde. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag de column van Marjolijn Dölle, directeur bij Werksaam Westfriesland.

Kent u Jeelink al? Donderdag is dit merk gelanceerd door en bij Jumbo Monique in Zwaagdijk-Oost. Een interview met Monique Ravenstein over dit concept met een goed hart.

Uitzending

Luister hier naar de gehele uitzending zoals uitgezonden via omroep Weeff van 16 juni 2018.

Uitzending 16 juni 2018: Seed Valley en Jeelink binnen Jumbo MoniquePopulair deze week

To Top
*/ ?>