Radio

Uitzending 19 mei 2018: Pumbo boeken en terugblik op OVNH

In aflevering 281 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Uitgeven van boeken hoeft allang niet meer bij een grote uitgeverij met een minimale oplage van 1.000 boeken. PUMBO (Publiceer Mijn Boek) is een bedrijf uit Zwaag die boeken in kleine oplage kan maken en daarvoor ondersteuning geeft. In augustus 2013 was Wouter Vink in onze uitzending om te vertellen over dit bedrijf die hij samen met Jordy Spoor runt. Nu 5 jaar later heeft het bedrijf niet stil gezeten.

Deel 2

Tip voor ondernemers

Rond 17.30 uur volgt het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag de column van Marjolijn Dölle, directeur van Werksaam Westfriesland.

Afgelopen woensdag was de Ondernemingsverkiezing van Noord Holland. Een terugblik met een overzicht van alle winnaars van die avond.

Uitzending 19 mei 2018: Pumbo boeken en terugblik op OVNH
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>