Radio

Uitzending 2 juni 2018: Glasvezel bedrijventerrein De Veken, Column Hans Huibers

In aflevering 283 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

En.. nog vier uitzendingen van Westfriesland in Bedrijf op Weeff…

Woensdagmiddag ging de schop in de grond voor start van de aanleg van glasvezel op bedrijventerrein De Veken in de gemeente Opmeer. Een gesprek met Dirk Ranzijn, wethouder Bram Beemster en Duncan van Lieshout over de kansen door glasvezel.

Rond 17.30 uur volgt het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio met daarin aandacht voor het autobedrijf van Sjaak Botman, waar na een hoosbui het dak van de garage instortte. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag de column van Hans Huibers, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep. En een klein inkijkje in de formaties in de regio.

Uitzending 2 juni 2018: Glasvezel bedrijventerrein De Veken, Column Hans Huibers
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>