Radio

Uitzending 24 maart 2018: Schutz Mannenmode, Hoorn Modestad, Werkbij, walstroom, Starter Het KoffieLokaal

In aflevering 273 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Donderdagavond was de feestelijke heropening van Schutz Mannenmode op het Kleine Noord in Hoorn. Vanmiddag straks ik met de heer Peter Schutz over deze verbouwing, het winkelaanbod in Hoorn en over de overdracht van het bedrijf aan zijn dochters en schoonzoon. Tevens komt Hoorn Modestad als event aanbod.

Werkbij Westfriesland hield vorige week een bijeenkomst voor een presentatie van het platform en de verbeteringen die zijn toegevoegd. Hiermee moeten bedrijven en talenten uit Westfriesland elkaar nog beter en langer kunnen volgen. Een gesprek met project coördinator Michiel Martens.

Rond 17.30 uur volgt het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio met daarin een interview met Rob van Loon van Events Holland over het debacle van de Walstroom in de Hoornse haven. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag is dat Danny Verdonk, ondernemer en actief binnen Jong Management.

De uitzending wordt afgesloten met de Starter van de Week. Deze week is Het Koffielokaal uit Hoorn.

Uitzending 24 maart 2018: Schutz Mannenmode, Hoorn Modestad, Werkbij, walstroom, Starter Het KoffieLokaal
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>