Radio

Uitzending 30 juni 2018: Laatste uitzending bij omroep Weeff

Presentator Alex Gitzels (L) naast Starters van de Week

In aflevering 287 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

De oplettende luisteraar kon het niet zijn ontgaan. Westfriesland in Bedrijf gaat als radioprogramma stoppen. Zaterdag 30 juni is de laatste uitzending met daarin een terugblik op 6 jaar ondernemersradio op Radio Hoorn en nu Weeff.

Samen met vaste technicus Arthur Verberne kreeg het programma snel vorm. Met hem blikken we terug over de totstandkoming van de eerste uitzendingen.

De allereerste uitzending begon met de toenmalige voorzitter van de Westfriese Bedrijven Groep (WBG) Piet Dekker. Daarom in deze afsluitende uitzending een interview met de huidige voorzitter Hans Huibers. Een terugblik op het ondernemen in Westfriesland van de afgelopen zes jaar, maar ook een blik vooruit. En welke rol speelt de media hierin?

Ook in deze uitzending rond 17.30 uur aandacht voor het Westfries ondernemers nieuws week overzicht en de agenda met activiteiten voor zakelijk Westfriesland.

Naast het feit dat het radioprogramma gaat stoppen, neemt ook de presentator afscheid van de lokale omroep, na 24 jaar bijna wekelijks actief te zijn geweest als vrijwilliger. Met programmamaker Kees Knol maakte hij 13 jaar lang elke week het programma Hoorn Huizen Straten en Mensen. Met Kees een terugblik op deze radioperiode met diverse oude fragmenten uit het radioarchief van Alex Gitzels.

Uitzending

Maar

Hoewel het radioprogramma stopt, gaat de website WestfrieslandinBedrijf.nl door met nieuws, interviews en de agenda voor zakelijk Westfriesland. Volg ons op Facebook en Linkedin om geen update te missen.

 

Uitzending 30 juni 2018: Laatste uitzending bij omroep WeeffPopulair deze week

To Top
*/ ?>