Radio

Uitzending 7 april 2018: Nieuwe AVG wetgeving, inkoop- en aanbestedingsbeleid Hoorn en Jong18

In aflevering 275 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Wat zijn de gevolgen voor bedrijven? Jan Kramer, specialist in privacy wetgeving legt het allemaal uit.

Hoe werkt het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente Hoorn? Donderdag organiseerde de gemeente hiervoor een lunchmeeting. Ruim 40 belangstellenden lieten zich informeren maar hadden ook kritische vragen over het beleid. Een gesprek met Marja van Zanten Inkoopadviseur van de gemeente en Nic Wit van het gelijknamige aannemersbedrijf uit Wognum.

Rond 17.30 uur volgt het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag is dat Hans Huibers voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep.

Dinsdag is de finale van de ondernemerswedstrijd voor scholieren Jong18 in Schouwburg Het Park. Namens de organisatie, Rabobank West-Friesland vertelt Ruben van Haarlem hoe ondernemend de scholieren zijn en hoe de finale avond eruit gaat zien.

Uitzending

Luister hier de complete uitzending van het ondernemersprogramma van Weeff of delen eruit nogmaals terug.

Uitzending 7 april 2018: Nieuwe AVG wetgeving, inkoop- en aanbestedingsbeleid Hoorn en Jong18
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>