Radio

Uitzending: Nieuwe eigenaar (19) Ootje Konkel en laatste column Niels Krommenhoek

In aflevering 282 van het ondernemersprogramma op Weeff, Westfriesland in Bedrijf; Het programma met zakelijk •nieuws • interviews en dé agenda. Elke zaterdag live te beluisteren tussen 17.00-18.00 uur via 103.9 FM, 107.1 FM, Ziggo radio 920 en via de livestream www.weeff.nl.

En.. nog vijf uitzendingen van Westfriesland in Bedrijf op Weeff…

Op 19 jarige leeftijd het pannenkoekenhuis Ootje Konkel overgenomen. Met steun van vader Remco Robelus, directeur van franchiseketen Sparerib Express, moet het gaan lukken. Een verhaal van deze twee horeca ondernemers.

Rond 17.30 uur volgt het Westfries Ondernemersnieuws weekoverzicht met het zakelijk nieuws uit de regio met daarin aandacht voor de sluiting van Café De Rode Leeuw na451 jaar. Daarna gevolgd door de activiteiten agenda voor Zakelijk Westfriesland.

Elke week een nieuwe column van een actieve ondernemer of betrokken manager in het Westfriese bedrijfsleven. Vandaag de column van Niels Krommenhoek, actief geweest als coördinator ondernemen bij het Horizon College.

Aan het eind van de uitzending blikken wij terug op het moment dat DMO (Destinatie Marketing Organisatie) over gaat in Holland boven Amsterdam de nieuwe marketing organisatie voor Noord Holland Noord.  En gaat deze nieuwe organisatie wel meters maken in de toeristen promotie?

Uitzending: Nieuwe eigenaar (19) Ootje Konkel en laatste column Niels Krommenhoek
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>