Westfriesland

Vier Westfriese troeven vanavond bij finale NHN Business Awards

HEILOO – Vanavond, donderdag 29 november, worden voor de vijfde keer de NHN Business Awards uitgereikt. De spannende finale vindt plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo, waar in de zaal drie Westfriese bedrijven en een cultuurinstelling kans maken op een Award.

Donderdagavond proberen wij via deze pagina, onderaan het artikel, met updates te komen over alle winnaars van deze avond.

Genomineerden Groot en Midden

Na een periode van aanmelden heeft de jury een selectie gemaakt per categorie wie genomineerd is voor de finale. Bij MKB Groot bedrijf zit namens onze regio Abovo Media (Hoorn). De andere kanshebbers zijn Breedweer Facilitaire Diensten en Vomar Voordeelmarkt. Bij de categorie MKB Midden is de kans op een Award naar Westfriesland 2 op 3. Snaas Metaalwaren (Hoorn) en Karsten Tenten (Zwaag) strijden tegen MEO uit Alkmaar.

MKB Klein en Leisure

Bij MKB Klein geen kandidaten uit onze regio. Slagersatelier Gebr. Duijzer, KBL Circulair Schoonmaakcentrum en Turn-Over maken hier kans op de Award. Als laatste het Thema Award: Leisure. Hier ook een Westfriese troef. Leerwerk Restaurant STOER, A.F. Vrij Zijn Theater en Westfries Museum uit Hoorn.

Tot slot is er nog een publieksprijs. Hier maken alle genomineerden een kans op. Karsten Tenten uit Zwaag zou hier met de gun factor, bedrijf compleet afgebrand en direct weer opnieuw opgebouwd, een kanshebber in zijn.

Het stemmen is inmiddels niet meer mogelijk en ook de tienkoppige jury heeft alle bedrijven bezocht. De pitch vanavond op het podium van elk bedrijf zal de laatste jury doorslag gaan geven.

Winnaars Awards

Vanavond zullen wij hier de highlights van de avond plaatsen. Volg ons ook op facebook.com/Westfrieslandinbedrijf om op de hoogte te blijven.

Vier Westfriese troeven vanavond bij finale NHN Business Awards
To Top