Westfriesland

Werkzaamheden Keern verplaats naar 2019 na klachten ondernemers

Foto Google Maps / Beeldbewerking OnsWestfriesland

HOORN – Vanavond brachten wij het nieuws over de geplande werkzaamheden aan het Keern in Hoorn. In drie fases zou de weg tussen De Weel en de Provinciale weg meerdere dagen afgesloten worden. Dit leidde direct tot reactie op onze facebookpagina hoe handig deze planning was rondom de kerst- en sinterklaas inkopen. Inmiddels heeft de gemeente naar ondernemers gecommuniceerd dat de werkzaamheden worden uitgesteld.

Ook de Hoornse binnenstad ondernemers hadden hun ongenoegen bij de gemeente Hoorn kenbaar gemaakt. Vanmiddag is daarom besloten om de werkzaamheden uit te stellen tot na december 2018.

Verplaatsen

De verplaatsing van de asfalteringswerkzaamheden is besloten na overleg met de aannemer en de omgeving. Om nieuwe problemen te voorkomen geeft de gemeente aan dat men tijdig met de nieuwe onderhoudsdata zal komen.

Lees ook: Groot onderhoud en omleidingen rondom Keern in Hoorn

Spoorwegovergang

Wel door gaat het onderhoud aan de spoorwegovergang tussen woensdagavond 19 december 18.00 en donderdag 20 december 5.00 uur. De overgang is dan voor autoverkeer afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen wel over de overgang.

Werkzaamheden Keern verplaats naar 2019 na klachten ondernemers
To Top