Westfriesland

Westfries Ondernemersgala op 14 februari 2019; ‘Hart voor Ondernemers’

ZWAAG – Donderdagmiddag presenteerde het bestuur van het Westfries Ondernemersgala haar programma aan sponsors, relaties en voormalige winnaars. Het gala op 14 februari 2019 kan niet anders dan een thema meepakken over harten en verliefdheid. Dat komt mede tot uiting in de presentator van het gala; mr All You need is Love, Robert ten Brink.

In de agenda’s zou de datum 14 februari 2018 met een rood kruis al in menig agenda moeten staan, vermoedde nieuwe voorzitter Colin van der Laan. De keuze voor presentator Robert ten Brink is daarmee eigenlijk logisch. De spreker die de ondernemers moet gaan inspireren is Kees de Jong van NL Groeit. “Niet de meest voor de hand liggende naam, maar wel een spreker met een goed verhaal.”

Ali B

Nog een verrassende toevoeging aan het programma is Ali B. Waar iedereen hem kent als zanger, is deze entertainer ook ondernemer. Deze beide elementen zag hij combineren in zijn verhaal aan de ondernemers in de zaal. Waarschijnlijk een ondernemers kant die de meeste niet eerder gehoord hebben.

Anders

Namens de Rabobank was Ronald Bleeker aanwezig. Hij ondertekende samen met Van der Laan een nieuw 3-jarig contract met het gala. “Met bijna 12.000 ondernemers in de boeken, eigenlijk een logische link.” Tevens is Bleeker onderdeel van de jury. Zij hebben besloten om enkele elementen aan te gaan passen. “De aanmeldingsprocedure moest eenvoudiger, geen aanmeldingen meer van 18 kantjes hoe goed ik de ondernemer ben.”

Wat de jury ook anders gaat doen is de financiële cijfers niet meer verplicht te maken. “Het gaat nu meer op gevoel.” De laatste verandering is de Retailprijs. Deze wordt omgezet naar een publieksprijs. Tevens wordt de categorie uitgebreid naar 5 bedrijven waarop gestemd kan gaan worden.

Kaartverkoop

De presentatie van het programma is bijna een maand eerder dan vorige jaren. Van der Laan “We hopen hiermee ondanks de datum toch op een uitverkochte zaal. Een maand extra verkoop tijd helpt daarbij.” Nieuw dit jaar is ook een early bird prijs. Kaarten tot 1 januari 2019 kosten €49,95 (incl BTW), de prijs wordt na deze datum €5,- duurder. “Eigenlijk nog een koopje.”

De kaartverkoop zal vrijdag op de website www.wfgala.nl mogelijk zijn.

 

Westfries Ondernemersgala op 14 februari 2019; ‘Hart voor Ondernemers’
To Top
*/ ?>