Westfriesland

Westfriese bedrijven finalist bij NHN Business Awards 2018

HEILOO – Op 29 november wordt voor de vijfde keer de NHN Business Awards uitgereikt aan inspirerende ondernemers in Noord Holland Noord. Maandag heeft de organisatie de lijst met finalisten bekend gemaakt die op de finale avond in de Cultuurkoepel in Heiloo te horen krijgen wie de uiteindelijke winnaars zijn.

De afgelopen periode konden bedrijven, relaties en klanten bedrijven nomineren voor deze ondernemers award. Deze inschrijving sloot op 15 september. Nomineren kon in vier verschillende categorieën; Grootbedrijf (bedrijven met 100+ fte.), MKB Midden (bedrijven met 10 -100 fte), MKB klein (bedrijven met 0 – 10 fte) en de NHN Publieks Award. Dit jaar is het thema award gericht op Leisure.

De NHN Publieks Award is de enige prijs door wordt gekozen door het publiek. Stemmen kan via de website www.nhn-businessawards.nl

Finalisten

Westfriese bedrijven hebben een traditie hoog te houden qua finalisten en winnaars. Zo won vorig jaar Oranje Buiten/Binnen uit Hoorn de thema Award en Soci-Bike uit Enkhuizen de NHN WakeUp & StartUp Award. Arnoud Ruiter eigenaar van Oranje Binnen/Buiten is na zijn winst vorig jaar toegetreden in de jury.

De Finalisten van de NHN Business Awards voor 2018 zijn:

Grootbedrijf
Breedweer Facilitaire Diensten
Abovo Media (Hoorn)
Vomar Voordeelmarkt

MKB Midden
Snaas Metaalwaren (Hoorn)
Karsten Tenten (Zwaag)
MEO

MKB Klein
Slagersatelier Gebr. Duijzer
KBL Circulair Schoonmaakcentrum
Turn-Over

Thema Award: Leisure
Leerwerk Restaurant STOER
Westfries Museum (Hoorn)
A.F. Vrij Zijn Theater

Vervolg en jurering

Op 5 en 15 november krijgen de finalisten de voltallige 10-koppige jury op bezoek. De jury rijdt gedurende deze 2 dagen door de regio om alle finalisten persoonlijk te bezoeken. Iedere finalist heeft een uur de tijd om zijn of haar bedrijf zo goed mogelijk te presenteren aan de jury.

Tijdens deze bezoeken worden de bedrijven beoordeeld op 6 criteria: Duurzaamheid, regionale betrokkenheid, vernieuwing, bedrijfsrisico, concurrentiepositie en inspiratie. Daarnaast letten de juryleden ook op zaken als (sociaal)medewerkersbeleid, financiële gezondheid, (social)media en ondernemerschap in het algemeen en natuurlijk wordt er een punt gegeven voor de ontvangst en presentatie.

Finaleavond

Voor de finale avond is de kaartverkoop inmiddels begonnen. Dat kan via de Ticketknop op de website www.nhn-businessawards.nl.

Westfriese bedrijven finalist bij NHN Business Awards 2018
To Top
*/ ?>