Westfriesland

Wij zoeken een ondernemende columnist voor deze website

REGIO – Al sinds de start van deze website, zo’n 7 jaar terug, maken columns een vast onderdeel uit van deze informatieve website voor zakelijk Westfriesland. In onze serie van 4 columnisten die maandelijks een column schrijven is een plaatsje vrijgekomen.

Een column via Westfriesland in Bedrijf kan je zomaar aardig wat publiciteit geven. Dat ondervond columnist Robert-Jan Knook eerder deze maand. Zijn column “Weg met West-Friesland” over toerisme en gebiedsmarketing kreeg veel reacties, werd gedeeld in meerdere groepen op facebook en werd vermeld in het Noordhollands Dagblad.

Noordhollands Dagblad, zaterdag 21 juli 2018

Columnist

Een ondernemer of een ondernemende Westfries heeft de kans om zijn idee of opinie breed bekend te maken in Westfriesland. Met onderwerpen die een brede doelgroepen aanspreken en prikkelend geschreven zijn. Een inspiratie per maand is voldoende.

Team

In het team van columnisten voor Westfrieslandinbedrijf zitten op dit moment drie vaste columnisten

  • Hans Huibers, voorzitter Westfriese Bedrijvengroep
  • Robert-Jan Knook, presentator en spreker
  • Marjolijn Dölle, directeur Werksaam Westfriesland
  • vacature

Interesse

Neem contact op via redactie@westfrieslandinbedrijf.nl en laat in grote lijnen weten hoe jij deze maandelijkse column zou willen invullen. Snelle reacties kunnen komende dinsdag al resulteren in plaatsing.

Wij zoeken een ondernemende columnist voor deze website
To Top
*/ ?>