Westfriesland

Zaanse Suzuki Jonker neemt Zentveld en van Breemen uit Zwaag over

HOORN – Per 1 augustus neemt Suzuki Jonker de activiteiten over van Autobedrijf Zentveld en van Breemen in Zwaag. Directeur Arjen Tervoort heeft na een rijp beraad besloten niet verder te gaan bij Zentveld en van Breemen. Het autobedrijf is dealer van Suzuki en sinds jaren Saab specialist.

“Na 28 jaar vol overgave en passie gewerkt te hebben bij Autobedrijf Zentveld en van Breemen, heb ik in goed overleg besloten het bedrijf te verlaten en een nieuwe uitdaging te gaan zoeken”, laat hij in de nieuwsbrief aan de klanten weten.

Grote passie

Hij vervolgt: “Van jongs af aan had ik al een grote passie voor mooie en goede auto’s. Bij Zentveld en van Breemen hebben we deze auto’s altijd gehad. Eerst in het merk Saab, waarvan we nu nog specialist zijn en later natuurlijk in het merk Suzuki, dat we als dealer met veel trots vertegenwoordigen.”

Een bedrijf kan niet zonder klanten. “Ons mooie bedrijf is al sinds 1981 een begrip in de regio West-Friesland. Wij hebben klanttevredenheid altijd bovenaan gezet en daarom wil ik u als klant graag via deze weg heel erg bedanken voor de fijne samenwerking.”

Zaanse Suzuki Jonker neemt Zentveld en van Breemen uit Zwaag overPopulair deze week

To Top
*/ ?>