Westfriesland

21 maart opent Karsten Tenten weer op vertrouwde locatie in Zwaag

ZWAAG – Na 743 dagen keert Karsten Tenten en Karsten Travelstore weer terug op het oude en vertrouwde stekje tussen de Dorpsstraat en De Factorij in Zwaag. Daar zal op 21 maart 2020 om 09.00 uur de opening plaatsvinden.

De dag van 9 maart 2018 zullen de beide kersverse directieleden Marc Takken (Karsten Tentworld) en Jan Willem Algra (Karsten Travelstore) niet snel vergeten. Snel na de allesverwoestende brand werd er snel gehandeld voor continuïteit van het bedrijf. Een tijdelijke nieuwe locatie werd gevonden op de Oude Veiling. Deze werd razend snel gereed gemaakt voor zowel de productie van tenten en voor de verkoop van tenten, reis en vakantie spullen. Maar de oude locatie lonkte.

Nieuw pand oude locatie

“Even hebben we overwogen om naar een andere locatie te gaan, maar dit is ons eigen grond,” aldus Marc in een interview met Westfrieslandinbedrijf.nl van 7 maart 2019. De dag dat men de nieuwbouwplannen met de wereld had gedeeld. Het gehele video interview staat hieronder. Daarin verteld hij over de keuze terug naar deze locatie, de bouw en de indeling.

In het weekend van 21 en 22 maart 2020 wordt de feestelijke ‘grande opening’ gevierd met familie, relaties en met de klanten.

21 maart opent Karsten Tenten weer op vertrouwde locatie in ZwaagPopulair deze week

To Top
*/ ?>