Westfriesland

45e vestiging van Toolstation is geopend in Hoorn

HOORN – Toolstation, de leverancier van gereedschappen, accessoires en bouwproducten opent op steeds meer plaatsen in Nederland nieuwe vestigingen. Het bedrijf opende de 45e Nederlandse vestiging begin augustus tegenover de Gamma aan de Van Aalstweg in Hoorn.

In elke vestiging liggen alle 11.000 producten uit het assortiment op voorraad, waardoor volgens het bedrijf de klant binnen enkele minuten de spullen ontvangt en weer snel verder kan met de klus. Marketing directeur Saskia Oosterhuis: “Van oorsprong richten wij ons op de bouwbedrijven en ZZP-ers. Dat zie je terug in ons assortiment met A-merken en professionele producten. Ook zie je het terug in ons winkelconcept.”

Anders dan bouwmarkt

Ondanks dat er een overlap is met de doelgroep, geeft Toolstation aan dat zij geen Bouwmarkt zijn. “Bij Toolstation kun je niet neuzen door ons ruime assortiment zoals in de bekende bouwmarkten. Alle producten liggen in een magazijn achter de balie. Het vriendelijke personeel neemt je bestelling aan of helpt je de nodige producten te vinden in onze catalogus. Zij pakken het binnen no-time voor je, en met een paar minuten sta je weer buiten en kun je aan de klus beginnen.”

45e vestiging van Toolstation is geopend in HoornPopulair deze week

To Top
*/ ?>