Westfriesland

7Plaza Hoorn koopt tweede kavel op Zevenhuis voor nieuw bedrijfsverzamelgebouw

Foto Zevenhuis.nl

HOORN –  7Plaza Hoorn B.V. gaat een vervolgontwikkeling realiseren op bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn. Hiervoor heeft het bedrijf een bedrijfskavel gekocht van circa 2.900 m2 op fase 1B voor de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 8 bedrijfsunits ter grootte van ruim 200 m2.

Guido Scholtens, bestuurder van Zevenhuis, is trots dat 7Plaza Hoorn wederom haar oog heeft laten vallen op Zevenhuis. “Ze zijn het tweede bedrijf dat voor de tweede keer in korte tijd kiest voor ons terrein als nieuwe ontwikkellocatie”.

Deelfase 1A

Het bedrijf heeft op dit moment in deelfase 1A van Zevenhuis nog een aantal bedrijfsunits te koop of te huur ter grootte van 75 – 160 m2.  De start van de bouw van deze eerste ontwikkeling staat gepland voor na de bouwvak.

Aanvulling

7Plaza Hoorn B.V.: “De nieuwe ontwikkeling van ruime units is een aanvulling op ons huidig aanbod van bedrijfsunits op Zevenhuis. Op deze manier kunnen wij zelfstandige ondernemers in Hoorn en omgeving die een volgende stap willen maken, optimaal bedienen”.

7Plaza Hoorn koopt tweede kavel op Zevenhuis voor nieuw bedrijfsverzamelgebouwPopulair deze week

To Top
*/ ?>