Westfriesland

Alkmaarse bedrijven pakken meeste prijzen bij NHN Business Awards 2019

Foto Kees Nan

HEILOO – Donderdagavond 28 november 2019 vond in de Cultuurkoepel in Heiloo de spannende finaleavond plaats van de NHN Business Awards 2019. De helft van de winnaars van de avond kwam uit de gemeente Alkmaar. De regio Westfriesland viel dit jaar buiten alle nominaties.

De avond startte met een diner voor 150 VIP gasten, tot in de puntjes verzorgd door Keuken met Karakter en voorzien van het nodige entertainment en natuurlijk prachtige wijnen. Na het diner voegden fans en medewerkers van de finalisten en ondernemers uit NHN zich bij dit mooie gezelschap. Voor een volle zaal moesten de 12 finalisten stuk voor stuk het podium op om in een pitch van 2 minuten een overweldigende presentatie te geven en hiermee hun laatste rapportcijfer van de jury binnen te halen.

Close call

Alle finalisten zijn natuurlijk al winnaars en dat bleek ook uit de totaalcijfers van de jury dit jaar. De eindtotalen lagen op tienden van elkaar en in een geval zelfs op 3 duizendste verschil tussen een 2e en 3e plaats. De bedrijven, die zich het komende jaar de beste bedrijven van Noord-Holland Noord mogen noemen zijn:

Winnaars

NHN Thema Award Duurzaamheid en Energie:

  • Maru Systems – Zuidoostbeemster

NHN Business Award 2019 – Grootbedrijf:

  • KeyKeg – Den Helder

NHN Business Award 2019 – MKB Midden:

  • C.A. de Groot Groep – Alkmaar

NHN Business Award 2019 – MKB Klein:

  • SOEPP – Alkmaar

NHN Publieks Award 2019:

  • Fit20 – Alkmaar

Pitch Award 2019:

  • HGG – Wieringerwerf

Prijzenpakket

Alle finalisten gingen dit jaar naar huis met een mooi prijzenpakket. Ook de nummers 2 en 3. Het was een mooie, spannende avond, met veel plezier en prachtige winnaars. Meer informatie is te vinden op www.nhn-businessawards.nl

Alkmaarse bedrijven pakken meeste prijzen bij NHN Business Awards 2019Populair deze week

To Top
*/ ?>