Westfriesland

Biocare Products uit Opmeer genomineerd voor KVK innovatie Top 100

Foto aangeleverd

OPMEER – Biocare Products uit Opmeer is een van de bedrijven genomineerd voor KVK innovatie Top 100. Onderneemster Suzanne Smal is genomineerd voor deze landelijke prijs met het merk Superbee Beewraps, een duurzaam alternatief van plastic (aluminium) folie.

Biocare Products is importeur van biologische cosmetica en duurzame artikelen. Sinds begin 2018 is daar het product Superbee Beeewraps bij gekomen, een duurzaam alternatief voor plastic folie voor onder andere het verpakken van voedingsmiddelen. “Via Instagram had ik een filmpje gezien en ik wist direct dat dit een interessant product was voor mijn klanten”, verklaart Smal haar keuze. Superbee wordt verkocht aan bio winkels, natuur drogisterijen en concept stores waaronder de winkelketen Odin Natuurwinkels.

Stemmen

Op 25 september wordt bekend gemaakt op welke plek Biocare is geëindigd, maar eerst moet er gestemd worden. Met elke stem wordt de kans dat zij de publieksprijs wint vergroot. Smal: “U kunt uw stem uitbrengen tot 20 september via www.stemvoorinnovatie.nl en help Biocare Products naar de TOP.”

Biocare Products uit Opmeer genomineerd voor KVK innovatie Top 100Populair deze week

To Top
*/ ?>