Westfriesland

Caroline Beelen van Bamboo Baby Duurzaam Ondernemer Medemblik 2018

MEDEMBLIK – Dinsdagavond 8 januari 2019 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Medemblik de Award Duurzaam Ondernemer Medemblik uitgereikt. In de afgelopen maanden werden de zes genomineerden kandidaten bekendgemaakt. Caroline Beelen van Bamboo Baby kreeg die avond de Award uit handen van wethouder Harry Nederpelt.

Sinds enkele jaren reikt de gemeente Medemblik een Award uit aan een duurzame ondernemer in Medemblik. Elk jaar kiest men hiervoor een thema. Voor het jaar 2018 is gekozen voor ‘Circulair Ondernemen’. Bamboo Baby was naast Bot Flowerbulbs, Loonbedrijf Zwaan, Jumbo Monique, Liv Eco en Vitasys genomineerd voor deze Award.

Bamboo Baby

Eigenaresse van Bamboo Baby is Caroline Beelen uit Zwaagdijk-Oost. Zij brengt luiers op de markt die herbruikbaar zijn en daarmee de afvalberg en het milieu (be)sparen. Het is Caroline’s missie wasbare luiers, ecologische en herbruikbare producten meer bekend te maken. Het bedrijf heeft geen winstoogmerk. “Het is mijn hobby naast mijn gezin en parttime baan. Ook adviseer ik gemeentes die hun afval willen verminderen en wasbare luiers willen promoten.”

Onverwachte eer

“De nominatie op zich was al een eer! Dat ik al gezien werd. Leuk dat het opgevangen wordt en het niet langs mensen heen gaat”, reageert Beelen aan ons. “Ik had verder niet echt verwacht dat ik zou winnen, tussen wat grote jongens als Jumbo Monique en firma Zwaan. Dus een grote verrassing!”

Prijs

Bij een Award hoort natuurlijk ook een prijs. “Ik ben echt onwijs blij met de prijs: de Matchmaking. Daarmee gaan ze mij koppelen aan andere personen of bedrijven, zodat het voor ieder een win-win situatie wordt en ik mijn netwerk in de regio kan uitbreiden.”

Meer informatie over Bamboo Baby via www.bamboobaby.nl en bamboebaby

Caroline Beelen van Bamboo Baby Duurzaam Ondernemer Medemblik 2018
To Top