Westfriesland

Connection Systems uit Venhuizen helpt Baanbreker met nieuw camerasysteem

ENKHUIZEN – Bij de Baanbreker in Enkhuizen werden de laatste tijd veel spullen gestolen uit de winkel. Zelf lukte het ze niet om het camerasysteem te repareren. Ze benaderde de Westfriese Uitdaging met de oproep voor een technisch persoon die dat wel zou lukken. Connection Systems uit Venhuizen bood een oplossing die boven de verwachting uitsteeg.

De Baanbreker biedt korte en langdurige professionele begeleiding aan mensen met psychische klachten of een beperking. Dit doen zij onder andere op de dagbestedingslocatie in Enkhuizen waar zij samen met cliënten zelfgemaakte artikelen verkopen. Helaas constateerden zij dat er de laatste periode veel spullen werden gestolen uit de winkel. Het huidige camerasysteem werkte alleen al een tijdje niet meer. Via de Westfriese Uitdaging werd daarom contact gelegd met Connection Systems.

Erg geholpen

In eerste instantie dacht men aan een softwareprobleem. Monteur Jochem Feenstra van Connection System kon het probleem niet op locatie oplossen, dus nam alles mee naar het bedrijf. Daar kwam hij tot de conclusie dat het systeem zwaar verouderd was. Daarom heeft Connection System een nieuwe computer geplaatst met nieuwe software en een aantal full-HD camera’s opgehangen. De Baanbreker is erg geholpen met deze oplossing.

Over de Westfriese Uitdaging

De Westfriese Uitdaging is een stichting die het bedrijfsleven koppelt aan maatschappelijke organisaties. Maatschappelijke organisaties zijn op zoek naar kennis of materialen en bedrijven willen graag maatschappelijk betrokken ondernemen. Dus in plaats van dat spullen worden weggegooid bij een verhuizing, worden verenigingen blij gemaakt. Of bijvoorbeeld in plaats van paintballen tijdens een teamuitje, gaat een bedrijf klussen bij een dierenopvang. Alles is met gesloten beurs. In de vijf jaar dat de Westfriese Uitdaging al bestaat, zijn er al bijna 700 succesvolle verbindingen gelegd tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven.

Connection Systems uit Venhuizen helpt Baanbreker met nieuw camerasysteem
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>