Agenda

Derde Carrièrebeurs Westfriesland bij Horizon College in Hoorn

HOORN – Dinsdagmiddag 12 november vanaf 14.00 staat de derde editie van de Carrièrebeurs Westfriesland weer op het programma. Gastheer is dit keer het Horizon College in Hoorn. Entree is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Carrièrebeurs Westfriesland is ideaal als beroepsoriëntatie voor scholieren en studenten. Daarnaast kunnen afgestudeerden en inwoners informeren naar de kansen voor eerste of wellicht tweede carrière. “Met deze beurs willen wij de talenten laten zien welke kansen er zijn binnen Westfriesland. Want waarom zou je dagelijks in de file naar de randstad willen?”, aldus organisator Alex Gitzels.

Bedrijven

De Carrièrebeurs Westfriesland is voor de deelnemende bedrijven de unieke kans om zich te profileren als potentiele stageplek of werkgever. Met name de sectoren als Bouw, Zorg, Techniek en ICT hebben te maken met weinig kandidaten voor veel functies. Gitzels: “Het is dan voor de deelnemende bedrijven dan ook een unieke kans om zich te profileren als werkgever en branche voor nu en toekomstig personeel.”

Bedrijven die deelnemen aan de beurs, krijgen naast een standruimte op de middag zelf ook de mogelijkheid om hun bedrijf en vacatures direct na aanmelding al te delen. “Met deze beurs werken wij samen met facebookpagina ‘vacature westfriesland‘ en de website carrierestart.nu om het werken in de regio te promoten en zichtbaar te maken. Dat loopt ook na de beurs gewoon door. Deelnemende bedrijven zijn dus meer zichtbaarheid dan alleen 3 uur staan op deze beurs.”

Informatie

Via de website www.carrierebeurswestfriesland.nl wordt alle informatie over de beurs gedeeld. Daar kunnen bedrijven ook de contact gegevens vinden voor meer informatie over een mogelijke deelname.

Derde Carrièrebeurs Westfriesland bij Horizon College in HoornPopulair deze week

To Top
*/ ?>