Westfriesland

Dit zijn de genomineerden voor de WBG Runner Up Prijs

HOORN – Woensdag 9 januari zijn de genomineerden van de WBG Runner Up prijs bekendgemaakt. Uit een grote lijst met genomineerde bedrijven zijn uiteindelijk Encis ICT bedrijf uit Hoorn, Sense Keukens uit Hoorn en Groeier! uit Blokker geselecteerd.

De WBG Runner Up prijs is bestemd voor voor ondernemingen die korter dan tien jaar bestaan. De prijs wordt mogelijk gemaakt door de naamdrager Westfriese Bedrijvengroep. Aan de aard en omvang van het bedrijf worden geen specifieke eisen gesteld. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens de gala-avond op 14 februari bekend gemaakt. Een van deze drie bedrijven mag Soci-Com uit Enkhuizen opvolgen, die de prijs vorig jaar won.

Mooie namen

Colin van der Laan, voorzitter van het Westfries Ondernemersgala is content met de genomineerde bedrijven.”Vanuit het bestuur hebben wij geen bemoeienis met het werk van jury, het is hun keuze. Maar ik ben erg blij met deze bedrijven. Het zijn fantastische namen. Het belooft met deze nominaties een mooi gala te worden.”

Lees ook: Dit zijn de genomineerden voor de Westfriesland Meer Prijs

Publieksprijs

Al eerder werden de vijf genomineerden bedrijven voor de Van der Valk publieksprijs bekend gemaakt. Het stemmen op deze bedrijven is nog mogelijk tot 14 februari 2019. Volgens een bericht in het NHD was afgelopen woensdag de top 3 als volgt. 1. Sam van Dalen, specialist in Italiaanse auto’s te Opmeer, 2. Brow Studio (verzorging wenkbrauwen) in Hoorn en 3. Restaurant Bij Meta in Hoorn. Wellicht gaan Lijfstyle en Duijn Teamsport nog een inhaalslag maken.

Stemmen kan via deze link

Vijf genomineerden Van der Valk Publieksprijs bekend gemaakt

 

Dit zijn de genomineerden voor de WBG Runner Up Prijs
To Top