Westfriesland

Gemeente Schagen zoekt nieuw personeel op carrièrebeurs

SCHAGEN – Gemeente Schagen is actief op De Nationale Carrièrebeurs, 5 en 6 april,  in de RAI in Amsterdam. De Nationale Carrièrebeurs 2019 is het grootste carrière-evenement voor studenten, starters en young-professionals.

De gemeente Schagen is ook aanwezig. Bewust heeft de gemeente gekozen om met een stand op het Techniekplein te staan. Schagen heeft veel openstaande technische vacatures.

Technische Functies

Zo zoekt de gemeente beleidsmedewerkers voor Ruimtelijke Ordening of Openbaar Gebied. Ook zijn junior projectleiders en operationeel beheerders welkom. Omdat op de beurs studenten, starters en young-professionals komen van opleidingen als MTS, HTS en Technische Universiteit, wil de gemeente juist hier zijn.

In de gemeentelijke stand (nummer 83) kunnen deelnemers de QR code op hun badge laten scannen. Zo kunnen zij meedoen met een leuk spel en maken zij kans op een drone ter waarde van €220,-. De trekking is tegen het einde van de beursdagen, zo rond 15.00 uur. De trekking op de eerste beursdag wordt gedaan door gemeentesecretaris Nico Swellengrebel. Op de tweede beursdag wordt de winnaar verblijd door burgemeester Marjan van Kampen met een drone. De deelnemers moeten dan wel bij de stand zijn om kans te maken. De gemeente kan aan de hand van de gegevens later contact met de deelnemers opnemen en vragen of zij interesse hebben in een gesprek.

Voordelen werken in Schagen

De grote voordelen van werken bij gemeente Schagen worden op de beurs voor het voetlicht gebracht. Zoals het tijd- & plaats onafhankelijk werken, geen files op weg naar je werk, een laptop en telefoon, doorgroeikansen en de informele werksfeer. Maar ook hier wonen is betaalbaar, een gezellige stad en dorpen, veel winkels en horeca en strand en duinen vlakbij. Kortom, een kans op werkgeluk is groot bij gemeente Schagen.

(Be)zoeken

Wie gemeente Schagen zoekt op de carrièrebeurs, moet zijn op het Techniekplein stand 83 en niet bij het gemeenteplein. Aanmelden en meer informatie over de beurs is te vinden op www.carrierebeurs.nl

To Top
*/ ?>