Westfriesland

Giant ICT verhuist naar nieuw pand in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – ICT-infrastructuur, hybrid IT én managed services aanbieder Giant ICT B.V. uit Heerhugowaard werkt per 25 maart 2019 vanuit een nieuwe locatie aan de J. Duikerweg 1 te Heerhugowaard. Een stap waaraan jarenlange voorbereiding vooraf is gegaan.

Met vereende krachten is de afgelopen maanden toegewerkt naar een prachtige resultaat. Directeur John Vlaar legt uit: “Giant ICT heeft zich de afgelopen jaren stevig doorontwikkeld. Qua kennis en kunde, maar ook wat betreft klantenportfolio. Als direct gevolg daarvan is ook het aantal specialisten hard gegroeid. Op dit moment wordt ons team gevormd door 45 specialisten die onze klanten ondersteunen bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van Hybride ICT infrastructuren en kwaliteitsdienstverlening. Om die groei op te kunnen vangen, liepen we tegen een belangrijke barrière aan: ons onderkomen.”

Het voormalige pand, dat Giant ICT in 2007 betrok aan de Flemingstraat (Heerhugowaard), was destijds ruim bemeten, maar een jaar of twee geleden liep het bedrijf qua ruimte tegen (praktische) beperkingen aan. “Ons nieuwe onderkomen aan de J. Duikerweg 1 biedt ons meer dan voldoende mogelijkheden om verder door te groeien”, aldus Vlaar.

Over Giant ICT

Giant ICT is actief als trusted advisor en implementatiepartner van Hybride (cloud) oplossingen met focusgebieden zoals HPE, HPE/Aruba, Microsoft, VMware, Veeam en Fortinet. Zij vormen onderdeel van de Klaver Giant Groep.

Giant ICT verhuist naar nieuw pand in Heerhugowaard
To Top
*/ ?>