Westfriesland

Helpt u mee het ondernemersklimaat in Westfriesland te verbeteren?

REGIO – De zeven Westfriese gemeenten werken samen om de regionale economie te versterken. Daarvoor is een goed ondernemersklimaat belangrijk. Om dit te verbeteren vragen de gezamenlijke gemeenten in een korte peiling (maximaal 5 minuten) uw mening over het ondernemersklimaat en de gemeentelijke dienstverlening aan ondernemers. Zij willen u alvast hartelijk danken voor uw medewerking.

Deelnemen kan vanaf maandag 12 augustus tot en met vrijdag 7 september aanstaande. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. Alle ondernemers – en winkeliersverenigingen en winkeliers, ook niet aangesloten ondernemers worden geattendeerd op de vragenlijst. Grote kans dat u daarom via een mail ook een uitnodiging krijgt voor deze enquête.

Achtergrond

De zeven Westfriese gemeenten werken aan projecten die bijdragen aan een vitale, toekomstbestendige economie. Dit doen ze in samenwerking met de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Met de uitkomsten van deze enquête stellen zij het eindoordeel over de effectiviteit van deze agenda op.

Ook leveren de enquête-uitkomsten gegevens op voor de nieuwe economische uitvoeringsagenda onder het Pact van Westfriesland 7.1. In dit Pact werken de zeven Westfriese gemeenten met het bedrijfsleven samen voor een toekomst bestendig ondernemersklimaat.

Onderzoek

I&O Research voert het onderzoek uit. Uw reacties worden vertrouwelijk behandeld. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de helpdesk van I&O Research door een e-mail te sturen naar helpdesk@ioresearch.nl, door (gratis) te bellen naar 0800-0191 of door een bericht te sturen via WhatsApp naar 06-86826208.

Helpt u mee het ondernemersklimaat in Westfriesland te verbeteren?
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>