Westfriesland

Hero Balancer opent nieuw groter kantoor in centrum Hoorn

Foto herobalancer.nl; Nog in het oude pand

HOORN – Op 18 april 2019 Wethouder Ben Tap het van Hero Balancer. Sinds Hero Balancer op Duurzame Dinsdag in de Tweede Kamer de Greenchoice Energieprijs heeft gewonnen, is het bedrijf hard gegroeid. Inmiddels telt het bedrijf 15 medewerkers. Ze blijven in Hoorn en verhuizen naar de Pakhuisstraat.

De start up die slimme software voor grote verwarmingsinstallaties maakt, is zelfs zo hard gegroeid dat ze op zoek zijn gegaan naar een groter pand.  Oprichter en CEO Ted Braakman: “We zijn nu voor de vierde keer verhuisd in twee jaar tijd en hebben inmiddels klanten door het hele land. Wij kiezen er bewust voor om in Hoorn te blijven door de combinatie van goede bereikbaarheid en goed gekwalificeerde medewerkers.” Hij geeft aan dat dit pand ruimte geeft voor verdere groei en is mooi gelegen in de historische binnenstad.

Opening

Wethouder Ben Tap met onder andere de portefeuille Economische Zaken opent op 18 april 2019 om 14.00 uur het pand aan de Pakhuisstraat 3 tijdens de openbare feestelijke opening. Daarna volgt om 14.30 een besloten innovatiesessie voor verwarmingsprofessionals.

Over Hero Balancer

Hero Balancer optimaliseert grootschalige verwarmingssystemen van gebouwen. Met de slimme software wordt overbodig gas- en elektriciteitsgebruik van verwarmingssystemen van gebouwen tot een absoluut minimum beperkt. Hierdoor worden verwarmingskosten en CO2 uitstoot flink beperkt, terwijl het binnenklimaat verbeterd. Komend jaar verwacht Hero Balancer de CO2 uitstoot voor zijn klanten met ruim 2,4 miljoen kilo verlagen. Voor meer informatie: www.herobalancer.nl.

Hero Balancer opent nieuw groter kantoor in centrum Hoorn
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>