Westfriesland

Interview Marc Takken over nieuwbouwplannen Karsten Tenten [video]

ZWAAG – Donderdag 7 maart maakte het bedrijf Karsten Tenten en Karsten Travelstore de plannen bekend voor de nieuwbouw op de oude locatie. Daar waar het bedrijf begon en 40 jaar stond voor de grote brand van 9 maart 2018.

Het tijdelijke pand aan de Oude Veiling was na de brand snel gevonden en in gebruik genomen, maar altijd was de wens om snel weer terug te gaan. Hoewel, er is ook nog gekeken naar een andere locatie, maar waarom zou je dat doen, als je toch al grond eigenaar bent op de Factorij.

Bouw partijen

“Direct na de publicatie in de krant donderdag stond mijn telefoon roodgloeiend.” Allerlei bedrijven wilde natuurlijk direct hun diensten aanbieden om de nieuwbouw te realiseren. Maar daarvoor waren direct na de brand al korte lijnen met bevriende relaties. Van der Laan doet de elektra en Schouten Techniek het w-gedeelte (water en warmte). Het geheel gaat gebouwd worden door Scholtens uit Wognum.

Interview

In onderstaand interview met Marc Takken, sinds een klein jaar onderdeel van de directie van het bedrijf meer over de keuzes die horen bij deze nieuwbouwplannen. Wanneer gaat de eerste paal de grond in, wordt het pand op geleverd en verwacht hij de opening op de oude vertrouwde locatie? En de antwoord op de vraag of de vijver weer terug komt?

(klik op het tandwiel om de kwaliteit van de video aan te passen)

Interview Marc Takken over nieuwbouwplannen Karsten Tenten [video]
To Top