Westfriesland

Jonge ondernemers (21 en 24) doen boekje open over succes

HOORN – Dat regio West-Friesland ondernemend is, is bij eenieder bekend. Maar dat ondernemerschap bij sommigen op wel erg jonge leeftijd in het bloed zit, is een geweldige basis voor de toekomst van de regio. Twee jonge ondernemers delen graag hun ervaringen en inspirerende verhalen.

Op dinsdag 17 september 2019 komen Django de Vreng (21) en Joost de Jong (24), twee jonge West-Friese ondernemers, hun ervaringen en passie delen. Tevens vindt de boekpresentatie plaats van het eerste Engelstalige praktisch werkboek van Rob van Loon, genaamd “The Journey to Young Entrepreneurship”. Het delen van kennis, mindset en ervaringen staan centraal tijdens deze inspirerende namiddag!

In gesprek

Bibliotheek Hoorn is gastheer van het evenement. Op de Wisselstraat in de binnenstad van Hoorn gaat Robert-Jan Knook (ANP/BNR) in gesprek met Django de Vreng en Joost de Jong, twee gepassioneerde jonge ondernemers uit West-Friesland. Ook Rob van Loon komt ruimschoots aan het woord over waarom hij het boek ‘The Journey to young Entrepreneurship” heeft geschreven. Hij vertelt over zijn drijfveren en ook over wat hij wil bereiken met het uitbrengen van zijn boek.

Twee jonge West-Friese ondernemers: De Vreng en De Jong

De Vreng is sinds ruim twee jaar actief in de online business, waarbij hij diverse huis-, tuin- en keukenartikelen in- en verkoopt. Wat verwacht hij van de toekomst van deze online business? Hoe is hij overtuigd geraakt van zijn eigen succes? De Jong beleefde een andere start van zijn ondernemerschap, als jongste generatie van een agrarisch familiebedrijf. Hoe zet hij zijn eigen identiteit goed in het bedrijf weg, en wat vindt hij belangrijk in het samenwerken met zijn familieleden?

The Journey to Young Entrepreneurship

Rob van Loon lanceert tijdens dit evenement zijn boek. Velen hadden niet verwacht dat Van Loon een boek zou schrijven. Toch bewees hij het tegendeel. Van Loon: “Ik merk dat mijn omgeving verrast was. Maar toch, ik ben reeds sinds enkele jaren actief in educatie en het coachen van jonge talenten. Daar krijg ik energie van. Ik wilde mijn kennis, ervaring en visie graag op papier zetten omdat ik vind dat veel jong-volwassenen en studenten meer uit kracht mogen denken en leven dan uit angst.” Hij vervolgt: “Het is mijn missie om zoveel mogelijk
mensen op jonge leeftijd in hun kracht te zetten. Iedereen die mijn boek leest, zal na het lezen met meer zelfvertrouwen en duidelijkheid een keuze kunnen maken over of het ondernemerschap iets is of niet.”

Gratis toegankelijk

Het evenement is gratis toegankelijk. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is wel noodzakelijk gezien de beperkte capaciteit van de Bibliotheek Hoorn. Aanmelden kan via www.ondernemendwestfriesland.nl . Ontvangst is met koffie en thee vanaf 15:30 uur, 16:00 uur is aanvang evenement. Afsluitende borrel tot 17:45 uur.

Jonge ondernemers (21 en 24) doen boekje open over succesPopulair deze week

To Top
*/ ?>