Westfriesland

Jumbo en Hema sluiten principeovereenkomst voor samenwerking

Foto Alex Gitzels/Westfriesland Media

REGIO – Jumbo Supermarkten en HEMA zijn met elkaar tot een principeovereenkomst gekomen voor een commerciële samenwerking in Nederland en België.

Het doel van deze samenwerking is om de marktpositie van beide bedrijven verder te verbeteren meldt Jumbo Supermarkt. Dit kan onder andere door het versterken van elkaars winkelnetwerk en door HEMA-artikelen via de supermarkten van Jumbo te verkopen.

‘vult elkaar goed aan’

Volgens de supermarkt komt de samenwerking tussen Jumbo en HEMA voort uit de gedachte dat het aanbod van beide bedrijven elkaar goed aanvult. Ook een mogelijk co-sponsorschap door HEMA van de schaats- en wielerploeg Team Jumbo Visma is onderwerp van de lopende gesprekken.

Westfriesland

In Westfriesland is er een vestiging van Jumbo bij Winkelhart Zwaagdijk en in Heerhugowaard. Van de HEMA zit een vestiging in aan de Gouw in Hoorn, Vijverhof in Avenhorn, Raadhuisplein in Hoogkarspel, Wuiver in Spanbroek (Opmeer), Raadhuisplein in Wervershoof, Middenweg in Stedebroec (Bovenkarspel), Nieuwstraat in Medemblik en Middenwaard in Heerhugowaard.

Plannen

Op dit moment worden de plannen door Jumbo en HEMA verder uitgewerkt. Beide bedrijven streven ernaar om vóór het einde van het jaar met nadere details te komen. Deze samenwerking is onder voorbehoud van de gebruikelijke goedkeuringen sluit de supermarktketen het nieuwsbericht af.

Jumbo en Hema sluiten principeovereenkomst voor samenwerkingPopulair deze week

To Top
*/ ?>