Westfriesland

Jury NHN Businessawards klaar voor selecteren beste ondernemingen

Alkmaar – De jury van de NHN Business Awards werd vorige week vrijdag zeer professioneel op de gevoelige plaat vastgelegd door fotograaf Keesnan Dogger uit Alkmaar. Dit gebeurde op een prachtige Alkmaarse locatie: De Gasfabriek. Deze onderlinge kennismaking is de opmaat naar de finale avond donderdag 28 november 2019.

De NHN Business Awards is de ondernemersverkiezing voor bedrijven in de regio Noord-Holland Noord, het gebied vanaf het Noordzeekanaal (Zaandam, Beverwijk) tot en met Texel en alles wat daar tussenin ligt. Ligt jouw bedrijf dus in of rondom Purmerend, Hoorn, Alkmaar, Schagen, Den Helder of Zaandam? Dan kun ook jij een van deze geweldige Awards in de wacht slepen. Het aanmelden voor de NHN Business Awards is nog steeds mogelijk. Meld jezelf of je favoriete zakenrelatie aan om kans te maken op een van de 4 geweldige awards. Dat kan via www.nhn-businessawards.nl.

Eerdere winnaars

Afgelopen jaar gingen de Awards naar Vomar Voordeelmarkt, Karsten Tenten, MEO, Turn-Over en Theater Vrij Zijn. Er zijn ook dit jaar weer 4 categorieën: MKB Klein, MKB Midden en Grootbedrijf. De Thema Award gaat dit jaar naar de sector Energie & Duurzaamheid.

Bekendmaking

Donderdag 17 oktober tijdens de eerste Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid in de Meent Bauerfeind in Alkmaar worden de 12 finalisten bekend gemaakt. Enkele nominatie vanuit de partners zijn inmiddels al bekend. Uit Hoorn zit Schutz Fashion Group bij genomineerden.

Jury NHN Businessawards klaar voor selecteren beste ondernemingenPopulair deze week

To Top
*/ ?>