Westfriesland

Kompas Heerhugowaard gooit handdoek in de ring

Screenshot (bewerkt) via website

HEERHUGOWAARD – Op 31 juli is Kompas Heerhugowaard B.V. te Heerhugowaard door de rechtbank in Noord-Holland failliet verklaard. Het bedrijf heeft zelf zijn faillissement aangevraagd. Het bedrijf is gevestigd aan de Nobelstraat 12 in Heerhugowaard. Ook Kompas Outdoor Sport B.V. in Limmen is op dezelfde datum failliet verklaard.

De webshop van het bedrijf in kampeer- en outdoor spullen was op de datum van de uitspraak van het faillissement niet meer ‘open’, er kon niet meer besteld worden. Bezoeker die nu de website bezoeken zien een mededeling van het bedrijf. “Het is ons niet gelukt om in deze snelle tijd ons te kunnen aanpassen aan de huidige behoefte van de consument. Kompas Outdoor World is helaas Gesloten. Sinds 26 maart 1990 hebben wij met veel plezier voor u klaar gestaan. Wij danken onze trouwe klanten voor het delen van hun passie.”

Geringe kans doorstart

Curator Arthur Sweens meldt aan het NHD dat een doorstart uitgesloten lijk; “Het ging de laatste maanden al niet goed meer. Outdoor is een lastige branche aan het worden vanwege internet. Het ziet er dus naar uit dat er na de opheffingsuitverkoop en het verlopen van de opzegtermijnen voor de personeelsleden een totale liquidatie van de onderneming zal volgen.”

Uitverkoop

De huidige eigenaren verwachten dat zij op 22, 23 en 24 augustus van 10.00 tot 17.00 uur voor het laatst open zullen zijn voor een faillissement verkoop.

Kompas Heerhugowaard gooit handdoek in de ring
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>