Westfriesland

Loos Betonvloeren gaat met Giga Screed voor 27m breed vlak beton

Foto Richard Rood

OBDAM – Loos Betonvloeren uit Obdam heeft dinsdagochtend de Giga Screed gedoopt. Met deze machine kan het bedrijf supervlakke vloeren voor bijv. grote industriële hallen met banen tot wel 27 meter breed gerold worden.

Volgens het bedrijf uit Obdam is dit een primeur in de betonvloerensector en betreft het hier voor zover bekend bij het bedrijf de grootste Screed van Europa. Tot vandaag was de breedste Screed op de markt rond de 23 meter lang. Loos Betonvloeren heeft nu een machine laten bouwen met een rol die banen van 27 meter breed kan afwerken.  En dat heeft voordelen; Meer efficiëntie, minder kosten en met een subliem vlak eindresultaat.

Algemeen directeur Dirk Loos en voorman Dennis Schoenmaker hebben een belangrijke rol gehad in de afronding van de ontwerpfase van de Giga Screed. Dirk Loos: “Het grootste voordeel is dat vloeren nu sneller worden opgeleverd en dat bespaart kosten. Voor architecten betekent dit dat ze tussen twee spanten 28 meter ruimte kunnen overlaten, waarmee je een groter bruikbaar vloeroppervlak hebt. Dat biedt enorm veel perspectief.”

Over Loos Betonvloeren

Loos Betonvloeren, onderdeel van de Loos Betongroep, is opgericht in 1991 en actief in de volledige breedte van de markt. Het bedrijf richt zich op zowel grotere toonaangevende landelijke projecten als op kleinere regionale projecten. Met ruim 80 medewerkers, een grote vaste klantenkring en jarenlange ervaring, is Loos Betonvloeren een bekende naam in de markt. Loos Betonvloeren kenmerkt zich door hoge kwaliteit, flexibiliteit en innovatie. Dit wordt gewaarborgd door een team van specialisten in advies, innovatief technisch ontwerp, complete uitvoering en strakke nabehandeling.

Foto Richard Rood

Edit: Het bedrijf heeft een nieuw persbericht gestuurd met gecorrigeerde maten.

Loos Betonvloeren gaat met Giga Screed voor 27m breed vlak betonPopulair deze week

To Top
*/ ?>