Westfriesland

Marinus Zoutendijk nieuwe bestuursvoorzitter Westfriese Uitdaging

REGIO – Per 1 september is Marinus Zoutendijk de nieuwe bestuursvoorzitter van de Westfriese Uitdaging. Hij neemt de voorzittershamer over van Tom van Roon.

Van Roon, voormalig directeur Particulieren & Private Banking bij Rabobank West-Friesland geeft het stokje over aan deze bekende ondernemer uit de regio, die kan helpen de Westfriese Uitdaging verder uit te bouwen door het netwerk en de zichtbaarheid te vergroten.

‘Veel bewondering’

Marinus heeft er zin in en gaat vol enthousiasme de uitdaging aan: “Ik onderstreep uiteraard de doelstelling van de Westfriese Uitdaging en heb afgelopen jaren de organisatie met veel belangstelling gevolgd. De stappen die zijn gezet en de professionalisering die in deze periode is gerealiseerd, daar heb ik veel bewondering voor. En helemaal als je alle ‘deals’ ziet die mede door de Westfriese Uitdaging tot stand zijn gekomen, dan is de toegevoegde waarde van de Westfriese Uitdaging onweerlegbaar. Ik was toen ik deze lijst doornam recent, diep onder de indruk. In die zin is het als nieuwe voorzitter van jullie bestuur voor mij een mooie ‘uitdaging’ om die lijn met het hele team door te trekken.”

Westfriese uitdaging

De Westfriese Uitdaging is een stichting die het bedrijfsleven koppelt aan maatschappelijke organisaties. Maatschappelijke organisaties zijn op zoek naar kennis of materialen en bedrijven willen graag maatschappelijk betrokken ondernemen. Dus in plaats van dat spullen worden weggegooid bij een verhuizing, worden verenigingen blij gemaakt. Of bijvoorbeeld in plaats van paintballen tijdens een teamuitje, gaat een bedrijf klussen bij een dierenopvang. Alles is met gesloten beurs. In de vijf jaar dat de Westfriese Uitdaging al bestaat, zijn er al bijna 700 succesvolle verbindingen gelegd tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven. Dat vinden wij geweldig!

Marinus Zoutendijk nieuwe bestuursvoorzitter Westfriese Uitdaging
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>