Westfriesland

Nieuwbouw 4.000 m2 warehouse voor 706 Seating Group op Zevenhuis

ZWAAG – 706 Seating Group heeft een overeenkomst gesloten met Next Level Development voor het ontwikkelen en realiseren van een nieuw warehouse met hoofdkantoor en experience center van ca. 4.000 m2 aan de Thomas Malthusweg op bedrijventerrein Zevenhuis te Hoorn. Het gebouw zal worden ingezet voor de opslag van seating producten voor levering aan kantoor-, woning-, horeca- en zorginrichtingen.

Tot de 706 Seating Group behoren vijf bedrijven: Chairsupply, Spindl, BenCamp, Sit-On en Sit and Move. Ieder merk heeft zijn eigen unieke modellen, karakter en doelgroep. Binnen de groep bestaat er daardoor een keuze voor kantoor-, woning-, horeca- en zorginrichtingen, maar ook voor refurbished artikelen.

Groei

Namens 706 Seating Group geeft DGA Esther Herber aan enorm er naar uit te zien om samen met alle medewerkers naar het nieuwe CO2 neutrale pand te verhuizen. “Door de groei van de afgelopen jaren zullen we vanuit dit nieuwe pand nog beter in staat zijn om op een duurzame wijze onze service en kwaliteit te blijven waarborgen voor onze dealers en hun klanten.”

Volop kansen

Guido Scholtens, bestuurder Exploitatiemaatschappij Zevenhuis B.V. is blij met de toevoeging van dit bedrijf op het bedrijventerrein. “Nu de provincialeweg N307 in gebruik genomen is valt elke dag meer en meer op dat bedrijventerrein Zevenhuis het best ontsloten bedrijventerrein in de regio is. Hier liggen volop kansen voor ondernemers om ruimte te vinden voor hun toekomst. De markt is goed voor bedrijventerreinen. Onze eerste fase is uitverkocht en ik ben er trots op dat Next Level uit Eindhoven voor Chairsupply, een prachtbedrijf uit Westfriesland al aan het bouwen is in onze nieuwe fase terwijl de asfalteringsmachines nog volop draaien.”

Groei binnen Hoorn

Ook de wethouder van Hoorn is blij dat het bedrijf, dat al in Hoorn zit, ervoor kiest om verder te groeien binnen de gemeente Hoorn. “De verhuizing maakt duidelijk dat Zevenhuis het bedrijventerrein van de toekomst is. Dit jaar vestigen zich tientallen bedrijven, die honderden mensen werk bieden. Zevenhuis wordt zo een divers bedrijventerrein waar elke ondernemer een plek kan vinden. 706 Seating Group is een waardevolle toevoeging aan het brede assortiment bedrijven. En ook dit bedrijf gaat duurzaam te werk. Dat past helemaal in het karakter van Zevenhuis.”

Bouw en oplevering

Er is reeds aangevangen met de bouw van dit gebouw en de oplevering staat gepland voor september 2019. De realisatie van dit complex zal gerealiseerd worden door Unibouw uit Gemert.
Het gebouw zal volledig gasloos worden uitgevoerd en zal onder andere door duurzaam opgewekte stroom via zonnepanelen van energie worden voorzien.

Nieuwbouw 4.000 m2 warehouse voor 706 Seating Group op Zevenhuis
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>