Westfriesland

Nieuwe accountmanager voor groei Soci.Bike bakfietsen uit Enkhuizen

ENKHUIZEN – Vanaf september 2019 start Dudley Smit als accountmanager voor soci.bike bakfiets. Dudley is reeds 16 jaar actief in de fietsenbranche en zal samen met eigenaren Patrick de Haan en Peter Schouten de ambities van soci.bike gaan vormgeven. De commerciële ervaring van Dudley omvat zowel sales als after-sales.

De bakfietsen van Soci.Bike worden geassembleerd geleverd vanuit het magazijn in Enkhuizen. De fiets is gemaakt van hoogwaardige onderdelen en heeft handige oplossingen zoals een uitklapbare laadklep aan de voorkant en het feit dat de bakfiets door elke standaard deur past. De speciaal ontwikkelde wielbeschermers, de driepunts veiligheidsgordel en de verlichting: alles voor een veilige fietstocht.

Branche in beweging

Dudley Smit ziet kansen en uitdagingen. “De branche is meer in beweging dan ooit. Zeker op het gebied van binnenstedelijk vervoer van zowel goederen als mensen gebeurd er ontzettend veel. Regelgeving en dichtslibbende stadscentra dwingen ons tot nadenken over alternatieven. Soci.bike is een jonge, maar vooral flexibele partner die goed in staat is oplossingen te bieden voor zowel consumenten als bedrijven.”

Altijd wind mee met soci.bike

“Op het eerste gezicht lijken veel bakfietsen op elkaar, maar de soci.bike bakfiets maakt op een aantal fronten wel een degelijk een verschil. Zo is het ook een elektrisch ondersteunde bakfiets met een sociaal maatschappelijke impact. De bakfiets wordt gemaakt door mensen die een (nieuwe) kans op de arbeidsmarkt krijgen.”

Nieuwe accountmanager voor groei Soci.Bike bakfietsen uit EnkhuizenPopulair deze week

To Top
*/ ?>