Westfriesland

Olympia Alkmaar verandert van eigenaar

ALKMAAR/HEERHUGOWAARD – Per 1 april is Olympia Alkmaar overgenomen door Kenan Yurdakadim, al bijna 18 jaar franchiseondernemer in Heerhugowaard. Hiermee neemt hij het gebied Alkmaar over van Olympia Nederland. Hij zal dit gebied bedienen vanuit het kantoor Heerhugowaard onder de vlag van Olympia.

Yurdakadim wil het succesverhaal van Heerhugowaard kopiëren naar Alkmaar en vanuit één vestiging verder bouwen aan zijn succes als franchisenemer bij Olympia. Yurdakadim: “De organisatiestructuur en -cultuur van Olympia passen goed bij mij. Ik zie de samenwerking met Olympia als het beste van twee werelden: onze landelijke kracht bij grote klanten gecombineerd met de lokale kennis van de arbeidsmarkt voor plaatselijke en regionale klanten. Samen maak je als franchiseondernemer en –gever zo een bedrijf tot een succes.”

Aansluiting

De weg die Olympia is ingeslagen sluit aan bij Yurdakadims manier van ondernemen: “Onze slogan is Olympia geeft werk betekenis. Hier in Heerhugowaard staat begrip voor zowel de klant als de flexwerker altijd al centraal: dáár zit onze kracht. Ik ben erg trots dat we als organisatie deze enorme ontwikkeling doormaken en nog trotser dat ik die nu naar twee gebieden kan uitdragen.”

artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>