Westfriesland

Ondernemerspeiling voor Koggenlandse ondernemers

KOGGENLAND – Koggenland wil een gemeente zijn waar het goed wonen, werken én ondernemen is. Om inzicht te krijgen in de wensen en ambities van ondernemers laat gemeente Koggenland een ondernemerspeiling uitvoeren. Dit om inzicht te krijgen in wat u als ondernemer vindt van het ondernemers- en vestigingsklimaat, maar ook van de dienstverlening.

De Ondernemerspeiling wordt uitgevoerd door I&O Research, een onafhankelijk onderzoeksbureau dat voor meerdere gemeenten peilingen uitvoert. I&O Research houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De gegevens die u verstrekt worden uitsluitend gebruikt voor dit onderzoek.

‘mening is waardevol’

Uw mening en ervaring als ondernemer in gemeente Koggenland is voor de gemeente heel waardevol. “Wij stellen het dan ook erg op prijs als u mee wilt werken aan de ondernemerspeiling. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.”

Meedoen

Ondernemers hebben een brief ontvangen met daarin een verwijzing naar de website waar de online vragenlijst gestart kan worden. U kunt tot en met zondag 7 juli de vragenlijst invullen. Heeft u vragen over dit onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van I&O Research. U kunt deze helpdesk bereiken via 0800-0191 (gratis) of via helpdesk@ioresearch.nl

Ondernemerspeiling voor Koggenlandse ondernemersPopulair deze week

To Top
*/ ?>