Westfriesland

Ruim 250 ondernemers luisteren, ontbijten en netwerken in Hoorn

HOORN – Vrijdagochtend rond 07.30 uur kwamen ruim 250 ondernemers en ondernemende inwoners naar het ondernemersontbijt bij Hotel Van der Valk in Hoorn. Daar organiseerde de gemeente Hoorn op de ‘Dag van de ondernemer’ een ontbijt met presentatie van Mathijs Bouman.

Arthur Helling, de nieuwe wethouder van economische zaken, opende samen met wethouder Kholoud Al Mobayed (sociale zaken en arbeidsmarktbeleid) het ontbijt. Journalist en econoom Mathijs Bouman hield daarna een lezing over ondernemerschap. Bouman woont in Westfriesland en is bekend van tv-programma’s als Nieuwsuur en DWDD. Ook schrijft hij voor het Financieele Dagblad.

Verbinden en verbeteren

De edities van 2017 en 2018 trokken ruim 200 mensen uit het bedrijfsleven, van zzp’ers tot directeuren en grootaandeelhouders. De belangstelling neemt elk jaar toe. De gemeente Hoorn wil met het ontbijt ondernemers met elkaar verbinden en het eigen beleid voor ondernemers verbeteren. Voor de vele ondernemers is een ontbijt een ideale netwerkmogelijkheid. Dat is gelukt, blijkt ook onderstaande foto’s.

Foto’s

Vrijdagochtend kwamen bijna 300 ondernemers voor een ontbijt en presentatie van Mathijs Bouman naar Van der Valk in…

Gepostet von Westfriesland in Bedrijf am Freitag, 15. November 2019

Ruim 250 ondernemers luisteren, ontbijten en netwerken in HoornPopulair deze week

To Top
*/ ?>