Westfriesland

Schagen ontvangt aanvraag omgevingsvergunning voor verbouwing Makado

SCHAGEN – De omgevingsaanvraag voor de verbouwing van winkelcentrum Makado is binnen bij gemeente Schagen. In feite vraagt Makado Schagen B.V. hiermee toestemming voor de verbouwingsplannen;  in deze aanvraag staat wat de plannen zijn.

Op vrijdag 10 mei aanstaande zal Makado Schagen B.V. tijdens de koopavond van Makado een inloopavond houden voor belangstellenden. Hier laten zij zien wat er gaat veranderen aan het Makado. Diverse toekomstbeelden sieren momenteel al het winkelcentrum. Hierop wordt toelichting op gegeven tijdens de inloopavond  op het centrale plein van Makado te Schagen.

Inloopbijeenkomst

Tijdens de inloopbijeenkomst laat Makado Schagen B.V. aan de hand van tekeningen, impressies en een 3D film zien wat in er het winkelcentrum zal veranderen. De avond betreft niet de omgeving rond Makado of verkeerssituaties. Het gaat specifiek om de winkels en hoe de indeling gaat veranderen. De inloop voor gemeenteraadsleden is om 18.30 uur, voor ondernemers en belangstellenden is de inloop om 19.00 uur en de avond eindigt om 20.00 uur.

Schagen ontvangt aanvraag omgevingsvergunning voor verbouwing Makado
To Top
*/ ?>