Westfriesland

Supermarktketen Deen start met spaaractie voor Angry Birds

HOORN – Supermarktketen Deen omarmt de nieuwe Angry Birds film voor een nieuwe spaaractie voor klanten. Naast het spaarprogramma, is er een Angry Bird game en komt een roadshow van de film naar diverse filialen.

Klanten ontvangen bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een zakje met vier stickers en een spaarzegel. Deze stickers in het speciale verzamelalbum maken het filmverhaal compleet. Dit album is gratis bij aankoop vanaf € 20,- aan boodschappen. Met een volle spaarkaart koop je voor € 5,- één van de 6 pluche Angry Birds of Piggies.

Angry Birds Explore

Voor de film is een nieuw spel gelanceerd. In deze game ga je op zoek naar deze codes om een verborgen gebied te ontgrendelen in de Angry Birds Explore-app. Elke code ontgrendelt een ander item. Deze codes zijn te vinden op iedere pluche Angry Bird of Piggy in de winkel en ze zijn verstopt in het stickeralbum én in de weekfolder.

Kleurplaat en tour

Bij de kassa ligt voor de allerkleinsten een mooie kleurplaat. Elke Deen winkel zij kans op een cool Angry Birds pakket inclusief 2 kaartjes voor de film. Langs de winkels tourt een Live Angry Birds game, speciaal voor onze jongste klanten. Dit is het schema.
Populair deze week

To Top
*/ ?>