Westfriesland

Taxi Kaijer groeit; Overname Taxi Pronk en samenwerking in Purmerend

WERVERSHOOF – Taxi Kaijer heeft per 1 juni Taxi Pronk in Medemblik overgenomen. Voor de passagier verandert er weinig volgens het taxi bedrijf uit Wervershoof. De dienstverlening en ook het telefoonnummer van Taxi Pronk blijft actief. Taxi Pronk bestond dit jaar ruim 40 jaar. Na vier decennia is het tijd voor afscheid en een nieuw begin.

Taxi Kaijer is sinds 1946 actief in heel Noord-Holland. Vanuit Wervershoof verzorgt Taxi Kaijer, met 80 taxi’s en 110 chauffeurs, ervoor dat iedereen op de juiste manier van A naar B wordt gebracht. Of het nu gaat om zittend ziekenvervoer, leerlingenvervoer, personeelsvervoer, gehandicaptenvervoer, rolstoelvervoer of de vertrouwde particuliere taxi. Het oude nummer van Taxi Pronk 0227 – 54 5000 wordt door Taxi Kaijer overgenomen en beantwoord met de nieuwe naam.

Uitbreiding werkgebied

Naast de overname is Taxi Kaijer met Taxi Ruiter een nieuw taxibedrijf begonnen in Purmerend: de Waterlandse Taxi Combinatie. Vanaf 1 juni zijn zij gezamenlijk verantwoordelijk voor de uitvoering van de Regiotaxi in Waterland voor 6 gemeenten: Edam-Volendam, Zeevang, Beemster, Purmerend, Landsmeer en Broek in Waterland. Voor dit project zijn er 40 personeelsleden aangetrokken en 20 voertuigen extra ingezet.

Tekst via binding.nl

Taxi Kaijer groeit; Overname Taxi Pronk en samenwerking in Purmerend
artikel loopt door onder deze advertentie
To Top
*/ ?>