Westfriesland

Taxi Kaijer uit Wervershoof genomineerd voor Taxibedrijf van het jaar

Archieffoto. Rob Kaijer in 2017 winnaar Duurzaam Medemblik Award

MEDEMBLIK – Taxi Kaijer uit Wervershoof is genomineerd voor Taxibedrijf van het jaar. De prijs is een onderdeel van de Taxipro Awards 2019 die dit jaar voor het eerst wordt uitgereikt.

De lezers van TaxiPro konden de afgelopen periode taxichauffeurs en taxibedrijven voordragen voor de TaxiPro Awards 2019. Op basis van de inzendingen heeft de organisatie echter besloten geen prijzen uit te reiken aan chauffeurs straattaxi en doelgroepenvervoer. In plaats daarvan wordt in twee categorieën het Taxibedrijf van het Jaar 2019 verkozen: kleine onderneming en middelgrote / grote onderneming. Bij deze laatste categorie is Taxi Kaijer genomineerd.

Stemmen

Daar zijn ze in Wervershoof natuurlijk reuze blij mee. “Wij zijn genomineerd voor Taxibedrijf van het jaar!!!! Om dit te bereiken moet er worden gestemd, dit kan door op deze link te klikken: https://www.taxi-expo.nl/genomineerden-beste-taxibedrijven/ Als we allemaal stemmen op Taxi Kaijer dan moet het goed komen. Alvast bedankt”, aldus het bedrijf op facebook.

Taxi Kaijer uit Wervershoof genomineerd voor Taxibedrijf van het jaarPopulair deze week

To Top
*/ ?>