Westfriesland

Verdonk Broccoli geeft kijkje achter de schermen

WERVERSHOOF – Zondag 2 juni organiseert Verdonk Broccoli een Open dag op het eigen bedrijf. “Verdonk Broccoli is klaar voor de toekomst Wij zijn trots op ons product en blij met de mensen die daaraan meewerken. We nodigen jullie daarom uit voor een kijkje achter de schermen.”

Er worden doorlopend rondleidingen onder begeleiding gegeven door René, Sabine, Rob en Jon. “Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk uitgebreid met onder andere een nieuwe bedrijfshal, nieuwe koelcellen en laaddocks. Aangevuld met nieuwe machines en de duurzame technieken die we toepassen is de rondleiding voor iedere geïnteresseerde een must”, aldus Sabine van den Berg van de broccoliteler.

Kidscorner en meer

Voor de kinderen is er een ruime speelhoek met leuke activiteiten. Daarom heen vind je allerlei kraampjes met heerlijke producten van de Westfriese bodem, hapjes en drankjes. Daarnaast is er genoeg gelegenheid om oude bekenden te begroeten en nieuwe kennissen op te doen. Ook krijgen de bezoekers de gelegenheid om te proeven van de Poolse specialiteiten van de barbecue.

De VRdonk Broccoli Experience

Het bedrijf heeft Vincent Smit van XPCenter weten te strikken voor een prachtige 360 graden video van het bedrijf in Wervershoof. Deze Virtual Reality film is gemaakt onder regie van Chris van Vleuten van onder andere Show me Holland . Vincent en zijn collega’s informeren je graag over de toepassingsmogelijkheden van deze techniek.

Heerlijke producten

Op het terrein is een Jeelinkplein met onder andere Barbara Arents-Vandervet van Voel je Super Markt , Annemarie van der Bunt van Suez Thee en Arjen Kok van Kok Aardbeien. Daarnaast zijn ook oa Zuss en Sap, De Natte Cel en P Ligthart Pioenen aanwezig.

Wanneer: Zondag 2 juni 2019 van 11:00 tot 17:00 uur
Waar: Liederik 3, 1693 HH Wervershoof

Meer weten over ons bedrijf en het dagprogramma? Kijk op verdonkbroccoli.nl.

Verdonk Broccoli geeft kijkje achter de schermenPopulair deze week

To Top
*/ ?>