Westfriesland

Woodstock Vloeren breidt assortiment uit met nieuwe vloeren

OBDAM – Woodstock Vloeren breidt met ingang van maart haar assortiment nog verder uit. Vanaf deze maand kunnen klanten ook terecht voor PU-vloeren en magnesietvloeren. Bedrijfsleider Jos Gilein denkt dat de nieuwe producten een mooie toevoeging zijn. “We zijn altijd op zoek naar vloeren die mensen iets unieks bieden. En we denken daar weer een mooie stap in gezet te hebben”, aldus Gilein.

Het lijkt een onlogische stap voor een bedrijf dat Woostock in de naam heeft. Toch is de stap met PU-vloeren logisch volgens Gilein. “Die stap is er vooral een richting meer diversiteit. Waar wij ons eerst vooral concentreerde op houten vloeren, isolatie met schuimbeton en betonvloeren, boort het met de nieuwe vloeren nieuwe segmenten van de markt aan”. Volgens bedrijfsleider Gilein is het een echt designproduct. “De vloer is naadloos en strak, en past perfect in een modern en strak interieur”. PU-vloeren zijn zowel geschikt voor woningen als bedrijfspanden, en leverbaar in verschillende kleuren.

Lichte dekvloer

Waar een PU-vloer een zogenaamde eindvloer is, doet een magnesietvloer dienst als ondervloer. Dit houdt in dat de vloer nog moet worden afgewerkt met een eindvloer – hout, laminaat of PVC bijvoorbeeld. Gilein: “De magnesietvloer is gericht op een hele unieke markt. Door het lage gewicht is de vloer namelijk uitstekend geschikt voor vloerconstructies die niet veel gewicht mogen dragen. Bijvoorbeeld oude panden of etagewoningen”. Hiermee hoopt het bedrijf uit Obdam haar klantenkring nog verder uit te breiden.

Woodstock Vloeren breidt assortiment uit met nieuwe vloeren
To Top
*/ ?>