Westfriesland

Zuiderzeemuseum en NH Catering & Events slaan handen ineen

Foto: Madelon Dielen

ENKHUIZEN – Een bezoek aan het winterevenement Zuiderzeelicht wordt dit jaar extra bijzonder met een luxe diner in museumrestaurant het Peperhuis in Enkhuizen. Geniet in de sfeervolle setting van dit voormalige Enkhuizer VOC-pakhuis aan een prachtig gedekte tafel van een heerlijk drie- of viergangenmenu verzorgd door NH Catering & Events. Aansluitend op het diner bezoek je Zuiderzeelicht en beleef je het verhaal van de Scheepskapitein van Enkhuizen. NH Catering & Events en het Zuiderzeemuseum werken tijdens de derde editie van Zuiderzeelicht voor het eerst samen aan een volledig verzorgd arrangement voor de bezoeker.

De gerechten in de speciaal samengestelde menu’s zijn geïnspireerd op het culinaire erfgoed rondom de Zuiderzee en de specerijen en kruiden uit de VOC-tijd. Bekijk hier het complete drie- of viergangenmenu (inclusief vegetarisch menu). Er is een keuze mogelijk uit drie aanvangstijden: 17.30 uur, 18.00 uur en 18.30 uur. Het Zuiderzeelicht culinair arrangement inclusief entree Zuiderzeelicht is tijdens de kerstvakantie op de volgende data te boeken: 21, 22, 27, 28 en 29 december 2019 en  3, 4 en 5 januari 2020

Het reserveren van dit culinaire arrangement kan via de website van het Zuiderzeemuseum. Let op! Met een Museumkaart, Vriendenkaart of BankGiro Loterij VIP-kaart ontvang je geen korting op het culinaire arrangement.

De Scheepskapitein van Enkhuizen

Na het grote succes van voorgaande jaren vindt deze winter de derde editie van Zuiderzeelicht plaats. Het spannende volksverhaal ‘De Scheepskapitein van Enkhuizen’ is speciaal voor het Zuiderzeemuseum bewerkt door scenarioschrijver Barbara Jurgens en wordt door niemand minder dan acteur en regisseur Frank Lammers verteld. Met de Halve Maen – het 17e eeuwse replica schip – als decorstuk komt deze eeuwenoude Zuiderzeelegende via Zuiderzeelicht tot leven via licht, beeld en geluid. Wandel deze kerstvakantie door de sfeervolle donkere straatjes in het buitenmuseum en beleef het verhaal tijdens Zuiderzeelicht.

Zuiderzeemuseum en NH Catering & Events slaan handen ineenPopulair deze week

To Top
*/ ?>